Rabarbar suszony komponenty: Rabarbar suszony bez żadnych konserwantów.
Rabarbar BadaPak suszony jest w kompletnie naturalnych warunkach bez zastosowania konserwantów. Dzięki czemu jest nad wyraz zdrowy i pełen cechy odżywczych. W swym składzie sporo substancji o właściwościach antyoksydacyjnych. Suszony rabarbar BadaPak dostarcza witaminę C, E, A, K oraz witaminy z grupy B (B1, B2, B3, B6 i B9). Mieści takie minerały jak cynk, fosfor, magnez, potas i sód. Nie zawiera cukru, poza tym sam w sobie jest niskokaloryczny, a także spory w błonnik pokarmowy.
Rabarbar suszony BadaPak jest popularną rośliną użytkowaną w kuchni od lat. Jego kwaskowy smak idealnie komponuje się ze słodką, śniadaniową granolą. Polecany jest do wszelkich deserów, ciast, ciasteczek, bułeczek drożdżowych. Dodany do herbaty wzmocni jej smak i doda perfekcyjnego aromatu. Rabarbar suszony BadaPak można również dodawać do mięs. Taki smak z całą pewnością miło zaskoczy niejedno podniebienie.
Rabarbar to wieloletnia bylina pochodząca z Azji. Posiada on typowe szerokie liście oraz długie i grube łodygi. To właśnie łodygi użytkowane są w kulinariach a zastosowanie ich do kompotu czy deserów przyczaiło nas do traktowania rabarbaru jako owocu, jednak jest on warzywem.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane również sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii towaru.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak na dodatek mogą być danymi literaturowymi.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Rabarbar suszony 0.1 kg. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.