Anchois w oleju Damico - to artykuł wysokiej jakości i wielkich walorach odżywczych i smakowych.
Filety z anchois w oleju słonecznikowym marki D’Amico nie potrzebują akompaniamentu innych składników, aby podbić podniebienie Twoje i Twoich gości. Nadzwyczajne bez dodatków albo jako kropka nad i w połączeniu z chrupiącą grzanką posmarowaną prawdziwym masłem. Anchois są uniwersalnym elementyem wielu kuchni, wybitnie wyróżniającym smak każdego dania. Wspaniale sprawdzą się do pizzy czy wytwornych sałatek.
Anchois w oleju zaspokaja zapotrzebowanie na wapń, cynk, żelazo i fosfor. Bez dodatków i substancji konserwujących.
Filet z sardeli, (Engraulis Encrasicolus) olej słonecznikowy, sól.
wykonano we Włoszech.
słoik 80g
Damico to symbol prawidłowego smaku i wysokiej jakości.
marka D’Amico została założona w 1968 roku przez braci Francesco i Mario D'Amico.
aktualnie jest jedną z wiodących firm we Włoszech specjalizujących się w produkowaniu żywności konserwowanej.
Pierwszym produktem D’Amico były „Anchois z Wybrzeża Amalfitańskiego", lecz od początku lat 70-tych producent była również obecna na rynku warzyw, grzybów i oliwek, rozwijając z czasem obszerny asortyment.
aktualnie D’Amico skupia swoją działalność wokół rynków Sottoli (przetworów warzywnych w oleju), Sottaceti (przetworów warzywnych w occie), oliwek, przypraw do ryżu, gotowych sosów, pesto i kremów, roślin strączkowych i zbóż, przystępnych w liniach konwencjonalnych i naturalnych.
D'Amico podkreśla się wysokimi standardami jakości w procesach i usługach dzięki produkcji prowadzonej w nowoczesnych zakładach Pontecagnano Faiano i Rovereto, starannej selekcji ascetycznców, nieprzerwanym poszukiwaniom nowych produktów i progresywnym metodom przetwarzania, a także progresywnym technicznie systemom produkcyjnym.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Anchois w oleju D'amico 80g słoik. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.