Urządzenie do gotowania Sous-Vide 2/3 GN, 17 L, 1,15kW z kranem, od 24°C do 99°CPróżniowego do gotowania (francuski Sous-vide pod zmniejszonym ciśnieniem ') jest opracowanie graficzne żywności działaniu próżni worków plastikowych delikatnie gotowane w niskiej temperaturze w łaźni wodnej. Od cieczy i smakowy można uciec z opakowania żywności pozostaje istotnie soczyste i aromatyczna. Kucharze żywności, we własnym sosie ". Jest to rewelacyjne rozwiązanie dla wielu kucharzy gwiazda aby przygotować wysokiej jakości mięsa. Ze względu na łagodny gotować mięso staje się nieporównywalnie kruchy i soczysty. • niskie temperatury gotowania z ogrzewaniem statycznego • dokładną kontrolę temperatury przy pomocy wyświetlacza w ° C und regulacji temperatury ° C • z precyzyjnością do 0,2 ° C, • obudowę ze stali nierdzewnej, • Zawór spustowy • niepodatne na wstrząsy części grzewcze na dnie pojemnika, • 5 memorizable • programy uchwyty transportowe • objętość 17 litrów • zakres temperatur 24-99 ° C,--//--CharakterystykaRodzaj Komorowe urządzenia sous vide Temperatura drobna (°C) 24 Temperatura maksymalna (°C) 99 Kran spustowy tak dane dodatkowe Funkcja Memory z 5 wolnymi miejscami do zapisu rozmiar GN 2/3 GN pojemnośćPojemność (L) 17 Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V Moc elektryczna (kW) 1,15 rozmiarySzerokość (mm) 400 Głębokość (mm) 360 Wysokość (mm) 300
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Urządzenie do gotowania sous-vide 2/3 gn, 17 l, 1,15kw z kranem, od 24°c do 99°c. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.