Zdjęcia produktu
Niestety na chwilę obecną w naszej bazie nie ma sklepów posiadających {produkt} w magazynie. Prosimy spróbować ponownie później.
Fasola czerwona BadaPak to wspaniały element sałatek, zup, warzywnych gulaszy, past, puree a także dań typowych dla kuchni meksykańskiej.
Fasolę czerwoną BadaPak przed ugotowaniem należy moczyć w wodzie poprzez około 12 godzin. Następnie nasiona płucze się i gotuje do miękkości. Solimy dopiero pod koniec gotowania.
Fasola czerwona jest gatunkiem roślin strączkowych. Jej ziarna są znaczne i czerwone a ze względy na zarys niejednokrotnie nazywana jest fasolą nerkowatą. Pochodzi z Ameryki Południowej i Środkowej. Znana jest głownie jako składnik dań meksykańskich jednak ze względu na swoje cechy zdrowotne rozpoczyna być coraz bardziej popularna także w naszej kuchni.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane także sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii towaru.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak jeszcze mogą być danymi literaturowymi.
W naszym rankingu znajduje się 0 promocyjnych ofert w cenie 0,00 zł.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Fasola czerwona 5 kg. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.